Rólunk

Vendégházunkról

Vendégházunk Fertőd szélén, csendes, barátságos helyen fekszik. Szeretettel várunk minden ide látogató vendéget.

Vendégházunk négy, két fős, kényelmes emeleti szobával rendelkezik, melyek igény alapján pótággyal bővíthetőek. Minden szobához külön fürdőszoba, televízió és internet hozzáférés (Wifi) tartozik. A közös előtérben egy jól felszerelt konyha áll rendelkezésre vendégeink részére.

Két, négy fős apartmannal, melyben egy légtérben található a konyha és a hálórész (franciaágy + 1 heverő + 1 pótágy).

Felszereltsége megegyezik a szobáknál felsoroltakkal. Mindegyik egység külön terasz résszel rendelkezik.

A szálláshoz igény szerint reggelit külön térítési díj ellenében biztosítunk vendégeink részére.

A kikapcsolódáshoz hozzájárul:

  • 70 m2 -es terasz, ahol tavasztól-őszig a jó adottságai miatt lehetővé vállik a szabadban való reggelizés, beszélgetés és az időtöltés. Itt található játékaink: Darts, csocsó és Ping-Pong asztal. Dohányzásra alkalmas hely, mert szobáink és apartmanjaink nem dohányzóak.
  • Udvar, ahol kialakítottunk kisebb udvari “játszóteret” (hinták), szalonna sütő helyet. A csendes pihenést a kerti-tó melletti hintaágyban tudja élvezni. A füves tér lehetőséget ad tollasozásra, labdázásra.
  • Pince, ahol kialakítottunk egy gyermekjátszó sarkot biliárdasztallal (játékok: kártyák, társasjátékok, babák, Barbie-k, Duplo) Baráti társaságoknak megfelelő társalkodó hely is.


Minden játékunk díjmentesen használható.

A szobákat az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10:00-ig kell elhagyni.
2019 tavaszán vendégházunk a VP 6- L9,2.1,-5 -3 - 17 Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében c. helyi felhívás támogatásával teljes belső felújításra került.
A korszerűsítés során minden vendégszoba és apartman klimatizálása valósult meg, melynek eredményeképp a nyári hónapokban a vendégek komfortérzete jelentősen megnövekedett. Különösen a visszatérő vendégeink vették örömmel használatba az újonnan beépített klímaberendezést a nyári melegben és nagyobb elégedettséggel távoztak.
Szálláshelyeink egységes megjelenésére törekedve a vendégház bútorzatának cseréjénél a hegykői apartman házunk belső berendezését vettük mintául.
A vendégek kényelmét szolgálják a szintén pályázati forrásból beszerzett síkképernyős televízióink, az energiatakarékos vízforralók, hűtőberendezések és a közösségi helyiségbe kihelyezett mikrohullámú sütő.
A felújítást követően vendégházunk elnyerte az Alpokalja Fertő-táj Vidékfejlesztési Egyesület Vidék Minősége nevet viselő hálózati tagságát mint minősített turisztikai szálláshely.

 

Tekintse meg galériánkat!

Fagyizónkról


Fagylaltjainkat egytől-egyig olasz alapanyagokból, saját technikával készítjük. Kínálatunkban szerepelnek a legfinomabb fagylaltokból készült kelyhek, fagylalttorták, kávék és üdítők. Szeretettel várunk minden kedves fagylaltrajongót.

A "fagylalt élmény" garantáltan nem marad el!

Tekintse meg galériánkat!