Vendégkönyv

Mondja el véleményét!

Rólunk mondták

Mucska család, Szlovákia
2018. szept. 4.
Kedves Lajos és a család! Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedves, készséges vendéglátók vagytok. Igazán családbarát, gyerekbarát hely, szép környezet, jól felszerelt szállás. Köszönet a játék lehetőségekért is, nagyon örültünk a cicának és a kutyusnak is. Ha lesz rá lehetőség, még biztosan visszatérünk!
Gózony Zsoltné
2017. szept. 3.
Mi Kata és Csabi esküvője alkalmából voltunk elszállásolva a Boni Vendégházban csak jót tudok mondani nagyon kedves mindenki gyönyörű tiszta szobák szép környezet. Köszönünk mindent
Németh és Bernáth család, Szlovákia
2015. ápr. 7.
Kedves Bokori család! Nagyon köszönjük az Önöknél eltöltött pár napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Még ilyen vendégszeretö panziótulajdonosokkal nem találkoztunk. Külön köszönet az ingyenes játékokért és a finom fagyiért!!! Az udvar nagyon szép, a szálláshely felszerelt és tiszta. Itt tényleg figyelnek a vendégre! A 10-es skálán 10 pont. :-))))
Mészáros Róbert és családja
2014. aug. 17.
Örülünk, hogy rátaláltunk erre a vendégházra. Családbarát, gyerekbarát szálláshely, ahol vendéglátók minden kívánságot teljesítenek. A szobák kifogástalanok. A fagyi tényleg finom, például még ilyen pisztáciát nem ettem, tényleg olyan volt, mintha nem is fagyiznék, hanem pisztáciát ennék. A gyerekek is élvezték a sok játékot, amiket használhattak. Egy biztos, ha legközelebb erre a környékre megyünk nyaralni, a szállás már nem kérdés:) Köszönjük!
Dudás család
2014. aug. 10.
Kedves Lajos és családja! Mint megígértük, írunk a vendégkönyvbe... Még egyszer köszönjük, hogy nálatok tölthettünk 5 napot. Tökéletes volt minden, a szállás, a reggeli, az időjárás( ez is rajtatok múlt! :-) ), a sok INGYENES játéklehetőség és A Vendéglátás! Ha tehetjük, még visszatérünk hozzátok...
Pásztor Lívia
2014. júl. 8.
A panzió nagyon igényes, gondozott, jól felszerelt.A hátsó udvaron csodálatos tavirózsa nyílik a tóban. Még a házi macska is illemtudó és fogadja a vendégeket. Nagyon cuki volt. A fogadtatás annyira barátságos, hogy a kedvesség által egy varázslatos világba csöppen bele az ember, olyanba, ami már kincs a mai világban, ahol mindenki csak rohan és senki sem figyel a másikra. A fagyi igazi gyümölcsből van! Nem ettem még ennyire finomat sehol! Segítőkész és figyelmes minden tulajdonos. Így tovább! Sohasem voltam még ilyen kellemes légkörben és helyen! Nagyon jól éreztük magunkat a gyerekekkel együtt. A házi pálinka a hordóban remek volt!Köszönjük szépen!! Lívia és a gyerekek
Panni és Sanyi
2014. júl. 8.
Szép panzió, barátságos fogadtatás, családias légkör, előzékeny kiszolgálás,segítőkész lányok, finom reggelik, hordóban érlelt pálinka, sok-sok fagyi... Reméljük még visszatérünk.
Radó Orsolya
2014. máj. 20.
A 17 fős nyugdíjas biciklisek nevében köszönünk mindent. Nagyon jól éreztük magunkat. A kedves vendéglátókat mindenkinek ajánljuk.
Dóra Tiborné
2014. máj. 7.
Kedves Lajos! Nagyon köszönöm az egész bringás csapat nevében a szíves vendéglátást.Kiválóan éreztük magunkat.Gratulálok neked és a családodnak a színvonalas vendéglátásért és további jó egészséget kívánok: Ibolya
Magosné Golcs Anna
2013. aug. 18.
Kedves Lajos és családja! Most érkeztünk haza,az úton rendben volt minden. Nővérem sem lett rosszabbul, de megígérte, hogy elmegy az orvoshoz. Csodálatosan éreztük magunkat nálatok!Szuper a kiszolgálás, szuper a reggeli, a fagyi, gyönyörű a ház,a kert, játékok kicsiknek-nagyoknak.Ping-pong,csocsó, darts.Kár, hogy csak 3 napot tölthettünk most itt.Megfordultunk már pár helyen,de vendéglátásban ti vagytok az elsők. Igazán örülünk, hogy megismerhettünk benneteket.Mindent nagyon köszönünk, remélem, még találkozunk.Mindenkinek ajánlom a vendégházat. Jó egészséget , és minden jót kívánunk. 2013.08.16-08.18.Anna és István és persze (Erika és István akik ugyan nem nálatok kaptak szállást,mégis velük is saját vendégként bántatok. Még egyszer köszönet mindenért!
Ráczné Weisz Mária
2013. júl. 27.
13 fős baráti társasággal töltöttünk itt néhány napot. Remekül éreztük magunkat, ami a helyi adottságokon és a barátokon kívül a vendéglátókon is múlt: tisztaság, kellemes környezet, figyelmesség, rugalmasság, isteni fagyi és kávé jellemzi a vendégházat. Köszönjük a vendégszerető kiszolgálást.
Varga Katalin és Horváth Attila
2013. júl. 18.
2012 nyarán töltöttünk el náluk egy teljes hetet.Nagyszerü vendéglátók,gyönyörü kert,tisztaság volt,gyermekbarát környezet,visszatérünk.Köszönünk mindent.
Molnár Petra és Major Attila
2013. máj. 20.
Köszönet a Bokori Családnak! Ilyen vendégszeretetben, kiszolgálásban rég volt részünk! Tökéletes volt MINDEN! Köszönjük szépen és gratulálunk! Mindenkinek ajánlani fogom!
Baló Anita, Éva Gábor
2013. máj. 20.
Ha csak egyetlen szóval kellene jellemeznem: TÖKÉLETES! Nagyon kedves Vendéglátók, nagyszerű ellátás, gyönyörű környezet, isteni fagyi és még sorolhatnám... Az egész csapat nevében köszönjük! Remélem jövőre is találkozunk!
Abonyi Ádám
2013. máj. 20.
Kerékpár túránk utolsó állomásaként (2013.05.20-án) töltöttünk itt egy kellemes éjszakát. Nagyon kedves vendéglátók voltak, a szobák tiszták, kényelmesek, a reggeli fejedelmi mennyiségű és nagyon finom volt. A fagyijuk fantasztikusan finom!!! Nagyon jól éreztük magunkat, mindent köszönünk! ;)
Csuka Barna és családja
2012. okt. 2.
Kedves Lajos... Szeptember utolsó hetében töltöttünk Nálatok négy fantasztikus napot, amit köszönünk, igazán csodálatos élmény volt. Minden kifogástalan, szép kert, igazi vendégszerető házigazda, és mennyei fagylaltok... Reméljük a következő szeminárium is a környéken lesz, és pár hónap múlva ismét találkozunk... Azért szeminárium nélkül is megyünk még Hozzátok... Csak így tovább, jó emberek vagytok!!!
Gerencsér Adrienn
2012. szept. 21.
Kedves Lajos és családja! Köszönjük a szívélyes vendéglátást igazán jól éreztük magunkat.A fagylatotok isteni,végigkóstoltuk mindet.Ha lesz kistacsi a szomszédban érdekelne és akkor megyünk újra... Köszi mindent Balázs, Adrienn, Erika, Gyuri 3kölök
Nagy Nikoletta
2012. aug. 28.
Egy hetet töltöttünk nálatok, nagyon jól éreztük magunkat,a fagyi kiváló:(((( még visszatérünk Niki,Laci,Zsófi,Lacika
Horváth Géza
2012. aug. 17.
Szupi hely így tovább köszi mindent
Bence
2012. márc. 20.
Istenien éreztük magunkat.Szuper hely, nagyon kedves vendéglátók. 10-s skálán 13-st adok. :)) Máskor is jövünk, köszönjük szépen.
Hajnal Györgyi
2012. márc. 19.
1 napot töltöttünk a Bo-Ni vendégházban az elmúlt hosszú hétvégén.Könnyen megtalálható szállás, csendes, nyugodt környéken. Az apartmanok kifogástalanok, nagy, szép kerttel, az udvaron játszótér a gyerekeknek( esetleg felnőtteknek:). Sajnos, a mi időnkbe most nem fért bele, de ha legközelebb megyünk, biztosan kipróbáljuk a sütögetős helyet is. A pincében töltöttük az esténk nagy részét, ahol biliárd asztal, és számtalan játék van(kint még egy kicsit hideg volt egy kora tavaszi estéhez).Ezen felül dárc, ping-pong asztal, csocsó....A vendéglátás példaértékű volt, a szuper reggeliről már nem is beszélve. Szóval, bárki, aki még hezitál, hogy melyik szállást válassza, ne keresgéljen tovább. Itt tuti nem fog csalódni. Köszönünk mindent. Ja, és a tejszínhabos kávé!!!?Az már csak tényleg hab volt a tortán:)
Lajos
2009. szept. 29.
Köszönünk mi is mindent,de az itthoni vendégkönyvben sokkal több beírás van. Köszi mindenkinek
Dóri, Emese, Panka, Miklós, Ákos, Bálint
2009. jún. 23.
Kedves Vendéglátóink, 2009 06 19-21-e között töltöttünk el 3 napot és borzasztóan jól éreztük magunkat. A szállás és a kert gyönyörű, a vendéglátás kifogástalan és nagyon barátságos, a reggeli, a süti, a fagyi amit kaptunk az valami isteni! Kedves Lajos valamint családod...köszönjük a remek és példás vendéglátást...már minden ismerősünknek Titeket ajánlgatunk...és mi is reméljük hamarosan visszajutunk! köszönjük még egyszer! ui: Pajtit is üdvözöljük...
Varga Tünde és Mazurák András
2008. okt. 30.
Mi is nagyon yol éreztük magunkat, yo kis hely. Remélem Lajos elolvastad már a Vendégkönyvet. :) Fertőd forever with we.
Czidra Zoltán és Barbara
2008. aug. 17.
Sok helyen jártunk már, de eddig soha nem találkoztunk ilyen jó vendéglátással, mint a Bo-Ni vendégházban. Minden egyes részleten meglátszik a figyelmesség. Nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a fejedelmi reggelikért és a finom fagyikért! Zoli, Barbara
Füzi Gergő
2008. júl. 14.
Szeretünk itt fagyizni nem kicsit nagyon..
Roland Gubics
2008. jún. 25.
A LEGJOBB fagyi a Világon !!! Ha kérhetnék itt-2 gomboc CSOKIT,amit imádok és ajánlok.. Roli
Lipcsey Zsolt
2008. jún. 18.
Tisztelt Bo-Ni Vendégház! Augusztus 21-27-ig szeretnénk családommal Önöknél üdülni. Remélem nem szólok nagyon későn és lesz még hely! Válaszát előre is köszönöm! Lipcsey Zsolt
Lajos
2008. jún. 2.
Kedves Milán Aug. 14.-ig tele vagyunk,de azért egy pontosabb időpontot azt jó lenne tudni. AZ Árak szoba 3000/fő/nap+300Ft IFA,az apartman meg 4000/fő/nap+ IFA Köszönöm az érdeklődést. Üdvözlettel: Bokori Lajos
Szudárovics Milán
2008. jún. 1.
Tiszteletem!Érdeklődnék,hogy 2fő részére julius végén augusztus elejei időpontra mennyibe kerülne szállás,étkeztetéssel?
Jámborné Sárosi Éva
2008. máj. 14.
Tisztelt Cím! Érdeklődnék hogy 2 felnőtt és 3 gyermek részére júliusban 2 éjszakára mennyibe kerülne önöknél a szállás. A gyerekek 12, 9 és 7 évesek. Tisztelettel: Sárosi Éva
Orosz Péter
2008. márc. 19.
Március 14-16 ig volt szerencsénk 5 felnőtt 3 gyerek 1 kisbaba elosztásban hosszú hétvégézni Nálatok Lajos! Kiváló gyermekbarát minden - kössz, hogy külön ezért vásároltál kiskádat :o). A ping pong asztal, biliárd, darts gondoskodott az esős napok s az esték programjáról. Mondtad, hogy negatívumot is írjunk: az egyik ajtó nyikorog - olajozd be légyszíves. :o)) Nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Kár, hogy nem több időre mentünk. Majd legközelebb. Köszönünk mindent! Üdv - Orosz-Borbély-Banók család.
Vaskó Eszter
2008. márc. 18.
Tisztelt Tulajdonos! A kérdésem a következő lenne: a kétágyas szobák pótágyazhatóak? Mert öten mennénk, az egyik szobában 2 fő, a másikban pedig 3 fő. Mindenképpen 3000 Ft-ért szeretnénk megszállni, így számoltuk ki. Üdülési csekkel fizetnénk. Várom kedvező válaszukat! Üdvözlettel: Vaskó Eszter
Kőműves Tibor és családja
2007. szept. 12.
Kedves Erika és Lali! Köszönünk mégegyszer mindent, nagyon szuper volt nálatok ismét :-) ...és persze jövőre is megyünk!!! Gabi, Tibi, Levi
Eigel József
2007. szept. 3.
Nagyon köszönünk mindent,nem tudtunk olyat kérni, ami ne teljesült volna azonnal. A fagyi király!
Lajos
2007. aug. 20.
Köszönünk mi is mindent remélem még találkozunk Üdv: Lajos
BEATRIX & GYÖRGY
2007. aug. 16.
Köszönjük szépen a barátságos vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre VISSZATÉRÜNK!!!
HCsaba
2007. júl. 8.
Köszönet a remek szállásért, és a finom reggelikért (na meg a fagyiért), jól éreztük magunkat!
Kálmán Tibor
2007. ápr. 30.
Köszönjük a kellemes hétvégét. Ajánljuk mindenkinek, bringásnak, kirándulónak, aki igényes szállásra vágyik. A reggelit nem szabad kihagyni, öt csillagos!! Köszönet mindenért. Kálmán család
Sidorow Anita
2007. ápr. 12.
Szerbusz Lajos! A múlt héten hétvégén töltöttünk a házatokban egy remek hétvégét. Még egyszer köszönünk szépen mindent, kiváltképp a finom fagyit!!! Sok vendéget kívánunk! Üdvözlettel: a Sidorow család
ÉÉn...
2007. márc. 24.
Tök cool a ház, még sose láttam belülről... egy fertődi...
Sárkány Család
2007. febr. 2.
Nagyon szép a vendégházatok,sok sikert kívánunk hozzá.Igyekszünk mi is valami hasonlót megvalósítani.